Wood & Washi

Wood & Washi, producent van stijlvolle Japanse gordijnen introduceert het unieke FLOW raamsysteem in combinatie met de stoffen  Shades, Fields en Flowers. Inside Your Inspiration Wijchen heeft de primeur en presenteert u met plezier deze bijzondere collectie. Net als de Wood & Washi schuifgordijnen vormen ook deze panelen een stijlvolle raambekleding voor woon- en werkomgeving. De panelen worden gemaakt in kleine tot zeer grote formaten tot 6 meter hoogte.

Rollo Shades

Rollo Shades zijn de verbeterde versies van de beproefde Roll-Up Shades. De transparant geweven papieren in de kleuren wit, bruin en lichtgrijs of in origineel-Washi filteren het zonlicht en zorgen voor een aangename, Oosterse sfeer. De aluminiumdragers, ingelegd met echt hout, geven de Rollo Shades een elegante look. GVoor ramen van ongelijke hoogte maken wij de Rollo’s op verzoek zodanig dat de baleinen op gelijke hoogte doorlopen.

Materiaal en kleuren:
Baleinen in aluminium, chroom, rvs-look, zwart en brons zorgen voor de decoratieve paneelverdeling.

Panel Shades

Het uit gelamineerde Washi vervaardigde paneelgordijn is ideaal als decoratieve bescherming tegen inkijk en dompelt de ruimte in een warm licht. Tweezijdig aangebrachte baleinen in aluminium of hout verdelen de Panel Shades van Wood & Washi in decoratieve segmenten.

Materiaal en kleuren:
U kunt verschillende papierkwaliteiten en kleurnuances combineren voor uw eigen design.

Flow

Met Flow is het mogelijk verschillende soorten doeken te gebruiken in uw raamdecoratie. Doeken die het licht filteren en inkijk voorkomen, die bovendien onafhankelijk van elkaar verticaal kunnen worden opgetrokken of neergelaten.
Afhankelijk van uw ruimte en uw wensen van het moment is het mogelijk om met deze techniek delen van het raam bedekt of onbedekt te laten. Met de decoratieve contragewichten van rvs kunnen ook grote doeken (tot 300 cm) over de gehele breedte vederlicht worden bediend. Flow kunt u door haar flexibiliteit toepassen als raamdecoratiesysteem en als ruimteverdeler of voor het afschermen van werkplekken.

Materiaal en kleuren:
Flow kan minimalistisch worden uitgevoerd in Japans papier (Washi) of in transparant geweven papier in drie natuurlijke kleuren, naar keuze met een border (9 cm) van kostbaar tapisserie uit de nieuwe lijnen Flowers en Fields.

Turnalux

Turnalux shades geven een Japanse touch in uw interieur. U creëert een warme atmosfeer door het gebruik van houten slabs op een subtiele en gepatenteerde manier. De slabs zijn individueel beweegbaar in 3 posities. In één enkele beweging controleert u het licht, uw uitzicht of inkijk van buiten. Turnalux is zeer kindvriendelijk en gemakkelijk te monteren.

Materiaal en kleuren:
Houten slab van 40 en 78 mm. Natuurlijke materiaal met een Japanse touch.

Kom naar onze winkel om uw Wood & Washi gordijnen uit te zoeken.

 

Maak een afspraak

 

Meer inspiratie

footer Inside Your Inspiration