Rolgordijnen

Rolgordijnen van Luxaflex, Sunway en Zonnelux

Rolgordijnen kunnen gemaakt worden van diverse stoffen, wat het verschil maakt voor welke ruimte en doel u ze gebruikt.

  • Transparante stoffen filteren licht en zijn daardoor geschikt voor woonkamers.
  • Verduisteringsstoffen weren licht en warmte. Deze rolgordijnen zijn heel geschikt voor (kinder) slaapkamers. Zij zorgen voor doorslapen in de zomer.
  • Technische stoffen (screenstoffen) zijn perfect voor in uw werkhoek of thuiskantoor, aangezien ze daglicht voldoende dempen om op een beeldscherm te kunnen zien.

Rolgorgijnen kunnen worden voorzien van een bijzondere coating.

  • Een Topar coating zorgt voor een hoge reflectie van zonnewarmte;
  • Een Dustblock coating werkt antistatisch, weren vuil en vocht en zijn makkelijk te reinigen. De stoffen die behandeld zijn met Dustblock zijn geschikt voor o.a. keukens en badkamers.

Het standaard rolgordijn wordt geleverd met metalen designsteunen, uitgevoerd in pearlchrome met grijze, witte of zwarte accenten en een metalen ketting.

Een kindvriendelijke model is het LiteRise rolgordijn. Deze wordt bediend door de onderlat. Hierdoor komen kinderen niet in aanraking met bedieningskettingen.
Rolgordijn kunnen ook worden voorzien van motorbediening. Deze kan opgeladen worden via een adapter of zonnepaneel, zo heeft u geen bedieningskettingen meer nodig.

Combi rolgordijn

Het is mogelijk om twee rolgordijnen achter elkaar te plaatsen, als er genoeg ruimte is. Zo kunt u bijvoorbeeld een dag- en nachtsituatie creëren met een transparante en een verduisterende stof. Overdag heeft u dan geen inkijk, maar wel lichtfiltering, ’s nachts kunt u de kamer verduisteren. Dit is vooral in de zomer zeer praktisch in kinder- en babykamers.

Twist, Eclips en Duo

Twist Rolgordijnen  van Luxaflex / Eclips Rolgordijnen van Sunway / Duo Rolgordijn van Zonnelux
Deze rolgordijnen bestaan uit 2 lagen met afwisselend transparante en niet-transparante banen die langs elkaar bewegen. Ze heeft u veel controle over uw lichtinval en privacy.
De Twist wordt geleverd met kindveilige (bedienings)systemen, zoals gemotoriseerde aansturing, slingerstangbediening en kettingspanner.
De Eclips wordt geleverd met metalen designsteunen met grijze, witte of zwarte accenten, een metalen ketting en een design onderlat. U kunt kiezen voor smalle of brede banen, structuur of effen stof in een mooi palet van natureltinten.
Ook kunt u bij dit type rolgordijnen kiezen voor:

  • Medium banen - standaard
  • Brede banen - geschikt voor grote ramen

Ook leveren wij dakraam rolgordijnen voor dakramen als Velux® en Fakro.

Kom naar onze winkel om uw rolgordijn uit te zoeken.

 

Maak een afspraak

 

Meer inspiratie

footer Inside Your Inspiration