Ophangsystemen

Interstil ophangsystemen

In onze collectie hebben wij prachtige moderne ophangsystemen voor gordijnen, inbetweens en vitrage. Deze systemen zijn zeer stijlvol en van hoogstaande kwaliteit. Deze systemen hebben niet alleen een functionele waarde maar zijn tevens stilistische eyecatsers in uw interieur.

De ophangsystemen van Interstil zijn innovatief en maken gebruik van railroedes en roedes. Het voornaamste materiaal is edelstaal en/of aluminium. Er zijn diverse afwerkingen en vormen mogelijk zoals rond, vierkant, plat. Bij de afwerking heeft u de keuze uit wandmontage, plafondmontage of zwevend.

F1

F1 zijn railsystemen voor panelen met wand en plafondmontage. Het is mogelijk dit railsysteem te voorzien van een prachtig design verzwaringslat. Dit is een eenvoudige techniek, dankzij het klittenbandsysteem. De panelen zijn makkelijk uit de rail te klikken.

Cubus

De Cubus is een railroede in een vierkant formaat van 16 bij 16 mm. Zowel wand- of plafondmontage is mogelijk. De kleur kan geheel naar wens ingevuld worden, van chroom tot aluminium en van aluminium tot edelstaal.

Merk: Interstil

Kom naar onze winkel om uw ophangsysteem uit te zoeken.

 

Maak een afspraak

 

Meer inspiratie

footer Inside Your Inspiration