Marmoleum

Wat is Marmoleum

Marmoleum wordt gemaakt van natuurlijke materialen, zoals fijn gemalen kalksteen en lijnolie uit Canada, houtmeel van Europese bomen, hars van Portugese pijnbomen en jute uit Azië. Het wordt gemaakt met bijna 100% natuurlijk materialen, waardoor het heel duurzaam is. De vloer is 100% PVC-vrij en heeft geen flalaten of andere weekmakers. Marmoleum gaat 30 jaar mee met goed onderhoud en is natuurlijk afbreekbaar. Bij verbranding levert marmoleum meer energie op dan bij de productie ervan. Marmoleum is daardoor een mooie, duurzame keuze voor uw vloer.

Voordelen Marmoleum

Marmoleum vloeren hebben een sterke beschermende finish die schoonmaak en onderhoud eenvoudig maakt. Het product is antistatisch en bacteriostatisch. Om die reden is marmoleum ook zeer geschikt voor astmapatiënten. De vloer werd dan ook in samenwerking met het Nederlandse Astma Fonds ontwikkeld. Overigens is Marmoleum prima in combinatie met vloerverwarming te gebruiken.

Onderhoud Marmoleum

Marmoleum is duurzaam en gaat een leven lang mee bij goed onderhoud. Het onderhoud is makkelijk, zeker met de juiste schoonmaakmiddelen. Forbo heeft een schoonmaakmiddel, speciaal voor Marmoleum: Monel, een 2 in 1 (reiniger en onderhoudsmiddel). Wij leveren dit middel in 1l en 2,5 l.

Forbo Marmoleum

Forbo heeft in de Thuis Selectie 36 kleuren en dessins. Deze selectie is specifiek samengesteld voor u als particulier, maar u heeft keuze uit honderd andere kleuren mocht u geen last hebben van keuzestress.  De Marmoleum Thuis Selectie is verkrijgbaar in banen van 2 meter breed, max 30 m lang en 2,5 mm dik.

Marmoleum Click

Marmoleum Click is geschikt voor woonhuizen, inclusief natte ruimtes als keukens en badkamers. Het wordt geleverd in panelen van 90 cm bij 30 cm en in vierkanten van 30 cm bij 30 cm.  Marmoleum Click bestaat uit een toplaag van linoleum op een plaat waterafstotend HDF met een onderlaag van kurk. Het clicksysteem is speciaal ontwikkeld en werkt heel makkelijk. Het is daardoor goed door uzelf te leggen. Het uitgebreide assortiment aan kleuren maakt het mogelijk uw eigen ontwerp te maken voor elke ruimte. Wij helpen u graag te kiezen welke dessins geschikt zijn voor uw woning.

Marmoleum vloeren met structuur

  • Touch Duet; een vloer met reliëf en een matte glans.
  • Touch Solo; een vloer met een licht gestructureerd oppervlak en matte glans.

De Touch lijn heeft een dikte van 2,5 mm en is verkrijgbaar in banen van 200 cm breed, max. 32 m lang. Het is daardoor uitermate geschikt voor grote ruimtes zoals vergaderzalen, kantoren en praktijkruimtes.

Piet Boon Marmoleum

De selectie van Piet Boon heeft stijlvolle en tijdloze designs en is van een hoge kwaliteit en duurzaamheid.

Piet Boon: ‘Een mooi interieur begint bij een goede basis.’

In onze winkel laten we u graag zien hoe de selectie van Piet Boon in uw huis kan passen.

VTWonen Marmoleum Modular

De collectie marmoleum van VTWonen is onderverdeeld in verschillende stijlen:

  • Lines: voor een hout look vloer
  • Shade: voor een natuursteen look
  • Marble: voor een gemarmerde vloer met subtiele adertjes

 

Uw persoonlijk ontwerp wordt eenvoudig gemaakt door het in iedere gewenste vorm te snijden of verschillende kleuren tegels of Marmoleum Click te combineren. Onze service biedt u al het gemak wat u kunt wensen: wij meten in en leggen uw vloer met ons eigen team.

Kom naar onze winkel om uw Marmoleum vloer uit te zoeken.

 

Maak een afspraak

 

Meer inspiratie

footer Inside Your Inspiration