Gordijnen

Wanneer u zoekt naar gordijnen met de juiste look & feel, dan heeft u de keuze uit verschillende gordijnstoffen. Onze collectie hebben wij samengesteld met oog voor detail en daarbij letten we op o.a. materiaal, kleur, structuur en kwaliteit. Daarnaast hechten we ook veel waarde aan gebruiksvriendelijkheid en uiteraard de prijs- kwaliteitsverhouding.

Gordijnstoffen

Katoenen gordijnstof

​Katoen is een zachte vezel en wordt gebruikt om soepel vallende, luchtdoorlatende textiel van te maken. De elasticiteit van de katoenvezel is gering en is er de oorzaak van dat katoenen weefsels van nature sterk kreuken. Vaak wordt katoen dan ook kreukherstellend en krimpvrij behandeld, waardoor katoen een prima keuze voor gordijnstof is.

Linnen gordijnstof

​Linnen is een bijzondere stof. Het kreuken van deze stof is karakteristiek en waardeer je als echte linnenliefhebber. Linnen is een prachtig natuurlijk materiaal, welke zowel luxe als duurzaamheid in zich heeft. Wij hebben kwalitatief goed geproduceerd linnen in huis o.a. van Puylaert en Inside Shadow. Zowel mat, natuurlijk linnen, als glanzende en geraffineerde linnen stoffen. Het gehele productieproces van vlas tot linnen gaat in vele stappen, wat leidt tot het hoge prijsniveau van echt linnen.

Polyester gordijnstof

​Polyester is een synthetische stof, slijtvast en met een lange levensduur. Stoffen van polyester behouden hun vorm en kleur gedurende langere tijd en slijten minder snel. Ze ogen echter over het algemeen niet natuurlijk. Daarom bestaan er ook vele gordijnleveranciers die hierop inspelen. O.a. Artelux, Kendix en Kobé zijn erin geslaagd om een serie polyester gordijnstoffen te ontwikkelen, die ondanks de synthetische samenstelling juist wel de gewilde 'natural look' hebben.

In onze winkel kunt u alle kleuren en stoffen uitgebreid bekijken. Daarnaast kunt u ook alle confectiemethode zien, zoals de enkele, vlinder en tri- plooi en daarnaast het inslaan van zeilringen. Ook het nieuwste op het gebied van gordijnen hebben wij in onze showroom, nieuwe design railsystemen speciaal bedacht en gecreëerd voor de Wave-plooi.

Merken gordijnen

​Wij werken samen met Johan van den Acker, Kendix, Artelux, Puylaert, Christian Fischbacher, Inside Shadow, Kobé, Wind & Eijffinger.

Kom naar onze winkel om uw gordijnen uit te zoeken.
 

 

Maak een afspraak

 

Meer inspiratie

footer Inside Your Inspiration